понеділок, 14 вересня 2009 р.

Розвідувальна пробіжка в парк "Сирецький гай" він же "Дубки"

Відкрив для себе "Сирецький гай" в якості бігового полігону

Вирішив сьогодні зробить пробіжку - як-не-як в суботу змагання.

Стадіон - це тупо і банально, коли майже під боком парк "Нивки" з доволі непоганим пересічним рельєфом.

Отже, вихожу з гуртожитка в 18:30.
5 хвилин бігу по міських джунглях і я вбігаю в парк "Нивки" пробігаю його транзитом по якомога коротшому, але разом з тим малоасфальтному і непологому маршруту. Все таки я сьогодні запланував 30-и хвилинну пробіжку, а ще потрібно провести розвідку,а по научному рекогносцировку місцевості...
Банально пробіг поняд ЗД коліями до зипинки "сирецька", а потім уже повернув на асфальтовану лісову дорогу, потім звернув на стежку і вже по ній вибіг як виявилось до вул. Стеценка - опа :)
Вирішив повертатися назад через середину парка. - "О а тут прикольний рельєф". І велосипедисти це теж оцінили - їх тут n-а кількість катається.
Знайшов нетрівіальний вихід до парку "нивки". Спочатку по вул. Магістральній, яка переходить в стежинку в рясній приболотній рослинності з калюжами.-прикольний контраст ланшафта. Потім банальний асфальт - зд насип - стежка попід гаражами - переправа через Танкову :), ну а там уже і до парка рукою подать, пардон, ногою:).
Добіг до спорт майданчика (я звідси і починав бігти по парку).
В результаті від майданчика і до майданчика = 35 хвилин. Впринципі є ще куди продовжувать маршрут так щоб він не був лінійний, і не слабо "є" :)

Немає коментарів:

Дописати коментар