понеділок, 9 січня 2012 р.

Про похід

Ходили експерементальну гірську двійку.
Пройшли маршрут:
пос.Виноградний - Бабуган - Узень-баш (1А-1б)- вдп.Головкінського - пос.Розовий - Еклізі-Бурун Пд-Сх-ІІ (1Б) - плато Чатирдага - Каменний ниж(1А) - пер.Ангарський - Хаос(1А) - Дімерджі яйла - ущ.Джурла-Алака (1Б) - с.Генерельське - вдп.Джур-Джур - т\с Ай-Алексій- Карабі яйла - т/с в.Кок-Асан. - т/с Ворон - т/с Маски - хр.Орта-Сирт - с.Веселе. Закінчили в Судаку. На все-провсе 13 ходових днів. Жаль не вдалося пройти Холодний кулуар - погода не пускала. Ідейно переночували на всіх чотирьох яйлах які відвідували.
Погода... хм... ну погода трохи помотала нас. Сімферополь зустрів нас снігом з морозом - це почало радувать туристів, що виїхали з теплого Києва - це додавало оптимізму.
Перші 2 дні чудової погоди із чудовими видами на засніжену яйлу. А далі 4-и дні жопи :) Туман,вітер, рідкі осади знизу замерзаючі з підйомом на плато, орієнтування по GPSу рулить :)
Взагальному, не дивлячись на мороз всього в 5-7 градусів, після підмочування переходи з ллюсової погоди на мороз було дещо жосткувато :)
Далі ж до кінця погоду нас радувала чудова погода.
Компанія зібралась своєрідною - не та команда називається тролями :)
В загальному похід вдався - свою дозу цікавих вражень та досвіду ми отримали - і учасники і я як керівник.
П.С. пишу з КСС Судака - ми з Людою поїхали "доганяться" на Сокол:)
Пізніше можливо зберусь на більш розгорнутий пост.

Немає коментарів:

Дописати коментар