четвер, 2 липня 2009 р.

"похідні млинці"... :)

Вчора ввечері зібрались у Ані поїсти млинців під показ фотографій з нашого травневого походу в Крим та з виїзду "полазить на Соколі". Ну і як водиться випили вина.
Ми це Аня (логічно правда? :-) , Артем, Ілля, Паша і я. На жаль не зміг приїхати Антон.
Сиділося добре та наближалась 10-а година вечора (в Ані в гуртожитку відвідувачам дозволено бути до 22-ої) і нам довелося залишити це гостинне місце.
Але душа бажала свята...
Смеркалось...

І тут колективний розум і моя кмітливість придумали план подальших дій...

І вже в районі 11-ої вечора ми були в мене в гуртожитку. Дійові особи ті ж, тобто я і ще чотири людини (скількох я ще ніколи не заводив в гуртожиток). Сприяло те, що Рома (з моєї кімнати) сьогодні ночував не тут. Всю нашу, куплену перед цим в "Сільпо", провізію щоб не виникали лишніх проблем закинули методом "вірьовка з п'ятого поверха" :)

А далі...гітара, пільмешки, салатик...і ... зелений змій. В подальшому вечір проходив під девізом "Я борюсь з дитячим алкоголізмом. Я знищую горілку в собі"

Видели ночь, гуляли всю ночь до утра,

Світало...

Зятажні бої з зеленим змієм закінчувалися на балконі в кінці коридору, на який ми винисли каремат. Там Ілля, Паша та Я і зустріли схід сонця.

Після того як ми побороли ворога, Ілля ще декілька разів увімкнув пісню "День победы". І ми, з відчуттям виконаного інтернаціонального обов'язку, полягали спать. Це було вже після 6-ої години ранку.

Млинцево-алкотрешерська операція завершилась нашою перемогою! Ура!

P.S. В результаті млинцевої операції у Тохи з’явився новий підпольний псевдонім :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар