пʼятницю, 3 липня 2009 р.

Коростишів. Дорога, автостоп.

...П'ятниця.... 16:30 .... я ще в гуртожитку.

Вирішив свої проблеми, і тепер я вільний
Перший день змагань (Чемпіонат України з техніки пішохідного туризму ) майже пройшов, а я ще в Києві :(

Їхать сьогодні чи завтра зранку?
Набираю Тошу пару раз. Не бере слухавку. Вирішую їхати сьогодні...
Після позавчоряшніх так би мовити "млинців" грошей не залишились ( НЗ не рахуємо), тому спосіб трансферу вирішується сам собою - автостоп.

Доїзжаю до "Дачної" на тролейбусі. В пошуках хорошого місця рухаюсь вздовж Брест-литовського шосе. Стоплю неактивно. Тим часом з'явилась, прогнозована мною, "п’ятнична" пробка, яка тільки погіршувалась.

Тут я зрозумів, що залошив, і почав стопить активно, та вже було пізно. (Драйвери виявляють дуже слабке бажання зупинитися, коли рухаються в пробці). Ситуація якої я остерігався і якої намагався уникнути виникла у мене перед очима :(
Довго просувався вперед (так психічно легше) і дійшов до якої типу зупиночнки. Вирішив стопить на тому місці до перемоги. Я не знаю скільки часу я там простояв (мабуть хвилин 40-50), але за цей час тільки одна сім’я на мікроавтобусі виявила бажання мене підібрати та їм виявилося не по дорозі.

Застопив драйвера до Кочеріва (поворот на Радомишль) і подумав, що мені головне вискочить з цієї пробки, а там щось застоплю. І як показала подальша історія - не помилився.
Тут потрібно окремо описати об’єкт:
Драйвер років 55, Трішки лихачив на дорозі, незважаючи на те що гальма в його старенької "копійки" були слабенькі. Ну і само собою моя пасивна безпека на даному транспортному засобі забезпечувалась просто накинутим ремнем безпеки :)

Короче в 19:40 я був в Кочереві (поворот з житомирської траси на радомишль ).
Місце для стопа прекрасне: достатньо інтенсивний рух, нормально обочина і скидання швидкості в населеному пункті. Результатом цього став швидко застопений опель із подружньою парою, які їхали через Коростишів. Те що треба. Уже о восьмій вечора я стояв біля кам’яного надпису.
Потім була дорога до кар’єра і пошук нашого табору....

Далі буде... :)

Немає коментарів:

Дописати коментар