понеділок, 20 липня 2009 р.

"вобщем тут такое дело" :) або "Этот День рождения мы погуляли как могли"

Знайшов я тут в загашника HDD текстовий файлик, а в ньому пост від 20,07,2009 12:45 :)

-----

Ці 4,  веселі і насичені для мене дні, були спровоковані нашим дорогим Пашою, а ще точніше його Днем народження. Неабияким а 20-тим!

Оскільки я вже як тиждень знаходився вдома (в Хоролі), то для збільшення і так не слабого ККД цього заходу  я вирішив забрати свій закордонний паспорт в паспотрному столі. Я вважав що він уже повинен бути готовий. Забрати його можна в п’ятницю і суботу в 11-13 годині. Так як в суботу в такий час я уже повинен лазить в Денишах на скалах, то їхати я вирішив у п’ятницю зранку.
Я з самого початку хотів проїхать весь шлях Хорол-Київ-Дениші-Київ-Хорол автостопом.
Частина 1: В дорогу 
От і цей ранок. 5 годин сну не дали бажаного відпочинку. Швидко збираюсь і вихожу. До Києва їхатиму зі знайомим. З одногу боку, так ніби і краще, а з іншого - я все таки хотів би постопити.
На годиннику 6-50 і ми вже їдемо в бік Києва по магістралі Е 40 М-03*. Близько одинадцятої я вже їду на метро із Лісової на Шуляву.
В паспортному столі мене чекало розчарування: "приходьте наступної п’ятниці". А ну і фіг з ним :)
ПІсля кількох хвилин домовляння з охоронцем захожу до себе в гуртожиток (пропуск я здав на літо).  В гуртожитку мені потрібно забрать деякі речі і посидіть в і-неті.
І-так я пробув там 3-4 години. Далі  зайшов до Артема і склав в нього аптечку.
П’ята година, а ще на шулявці. Лохонувся чи ні?
Проблема тут наступна: в звязку з вечором п’ятниці дуже не хотілося потрапляти в тягнучку, бо тоді застопить машину набагато важче.
В 17:20 вихожу на (м)Житомирській. Рух по пр.Перемоги жвавий, але вільний. З полегшенням думаю-"проскочу"! Пройшло ще близько 10хв і я вже на позиції.
Пройшло ще близько 15хв і біля мене зупинився Nissan*.
Водій з пасажиром. Обом років по 50, але водій трошки молодший. Водій був мовчазний, на відміну від пасажира. Вони виявились родичами-водій швагро пасажиру, самі з Червоноармійська (45 км від Житомира в сторону Рівного). Працюють в Києві, а на вихідні їздять додому.
Під Макаровом водій підібрав ще двох пасажирів, які як потім виявилось, теж будівельники, зараз будують гольф-клуб.
І таким чином я опинився у Житомірі біля Автовокзалу. На годиннику 19:35, а маршрутка до Денишів №109 (захотів так поїхать) повинна бути чи то в 40 чи то 45 хвилин кожної години. Із-за того, що тормозив з пошуком зупинки маршрутки на Дениші (№109 до санаторія, а №177(!) через Дениші), на цій самій зупинці був  десь у сорок хвилин, та як виявилось  її  вже провтикав...
Простоявши на зупинці 15-20 хв вирішую таки доїхать автостом.  Відкривши в атласі план Житомира, бачу що потрібне мені місце-вихід на дорогу Н-03 (Житомир-Дениші:) - Хмельницький -Чернівці) це так звана "Корбутівка". Поїхав маршруткою. (20+n)хв. і я вже на позиції. Близько 10-ти хв і зупинив якийсь ("Рено" здається) мікроавтобус . Дядька спочатку хотів взять гроші, кажу що їду автостопом і починаю закривать двері. Він передумав і взяв мене. 
В 20:50 встаю в Денишах. Ще 15 хв. і я на місці. Все - добрався!
Подзвонивши Артему, дізнаюсь що вони вже в Житомирі на Автовокзалі.

            Дениші.

22:20. Ясень пень потемніло. Встиг уже пару разів полазить на скалах. Артем не відзвонюється на відправлені йому запити - і це  мені перестає подобатись. І тут нарешті передзвонює Артем і каже, що вони вже їдуть,  а на питання "як/чим" інтригуюче відповідає "потім розкажемо".
 Як Виявилось вони не встигли на останню 109-у маршрутку і взяли дві машини (поговороють при збиванні ціни Паша користувався "Тошиною" технологією:-)

---
На цьому текст у файлику закінчився :(
А я подумав що не варто його дописувать - добавлю тільки трохи для логічного завершення типу "хепі енд" :)
---
 А далі все заверті... ну в загальному погуляли добре дуже файно. А доїхав стопом до Хоролу з невеличкою зупинкою в столиці нашої Батьківщини...

Примітки:
1. Дороги які позначаються буквою Е, наприклад Е 40, Е 85, Е 373 - це автомобільні дороги європейської мережі маршрутів. 
Згаданий тут Е 40 має такий маршрут Кале-Брюссель-Дрезден-Краків-Пшемисль-Львів-Рівне-Житомир-Київ-Харьків-Луганськ-Волгоград-
Астрахань-Ташкент-Алмати-оскемен-кордон із Китаєм.
2. Дороги які позначаються буквою М, наприклад М-03, М-06, М-05 - це міжнародні автомобільні дороги.
М-03 - Київ-Харків-Довжанський;
М-06 - Київ-Житомир-Рівне-Львів-Чоп
3. Марки автомобілів я навожу для тих хто думає що зупиняються тільки "жигулі", а як показує мій, доки ще маленький, досвід то все зовсім не так.

Немає коментарів:

Дописати коментар