четвер, 17 листопада 2011 р.

"Київський листопад" 2011


На вихідних замість того щоб попивать пиво з рибою в теплому місці попідганять хвости по навчанню, брав участь у змаганнях під назвою "Київський листопад". Формально змаганки з техніки пішохідного туризму, а фактично цього року вони були поставлені ближче до змагань з пошуково-рятувальних робіт.


Попри назву я вже другий рік з двох зустрічаю на цих змаганнях перший сніг:)

А взагалі погода була "нормальна" постійно затянуто і періодично падають мізерні осадки, ну взагальному нічого особливого.
Змагання характерні тим що завчасно відомо було дуже мало.
Ці змагання в нас входили в програму передпохідної подготовки, тому команда мала бути чисто похідною, але травми учасників внесли свої корективи. Отже бігли: Андрій Бузулук, Лєнка Трегубова (капітан), Бодя Грабець, Льоха Магомедов, Андрій Дубок і Я. Назва "Сагарматха Крокодильчики"

Змагання починаються з блока 0 в який входили вчасне з'являння на відкриття і старт, перевірка снаряги ... - чудова практика, запізнюєшся - сам собі буратіно - отримуй штраф.
Також в цей блок входив етап "вузли" на якому ми хватонули дофіга штрафів :(

Блок 1. Просто орієнтування. Нічого особливого. Але блок був поставлений так що взять все було нереально. Ми це розуміли як би з самого початку, але вчасно не відмітили час "Ч" і бігши на фініш все одно просрочили оптимальний час на 2-і хвилини. Це був чисто мій баг - відсутність досвіду рахуючого графік не дозволила вчасно забить тривогу.

Блок 2. Масові ПСРи. Команди об'єднуються в групи по 2-і або 3-и і сумісно організовують роботу. Власне кажучи ізюминка цих змагань була в цьому блоці.
13 КП (контрольних пунктів), для яких є тільки GPS точки, розкидані в радіусі n-км. Тут рулила організація і наш кеп Лєнка, він же капітан сумісної групи, нормально організувала процес і ми взагальному непогано пройшли цей блок. Але я непогано налазився по лісу :)

  Блок 3. Нічне орієнтування по космознімкам. Ну по суті нічого такого для тих хто бігав в ночі по космознімкам.
  На половину блоку нас роз"єднали з капітанами.
  Також в цьому блоці були довгі паралельки з об'єднанням по дві команди. Фішка етапу - потрібно перекинуть мотузку через воду капітанам які з'являються з іншої сторони.
  Зразу ж за паралельками етапи переноска пострада і "банан" (n-метрів прожумарить), ну і далі орієнтування по гуглзнімкам до Китаївських озер.
І тут, що б ви думали, етап із завданням приготовить поїсти і залягти спать на 1.5 години - ми любимо такі завдання :)

О сьомій ранку в неділю стартував Блок 4.
Звичайний кроспохід із нефіговим запасом часу - аж нецікаво *типу незадоволення*

І все баста, фініш. Результат ми поділили з командою Сагарматха-зоопарк 1-е місце. Ну а взагалі не знятих залишились ми 2-і команди - "жесть, як вона єсть"
Ще декілька команд і після зняття на попередніх блоках бігли далі  -  і за це їм великий респект!

В оргів там ще вірогідно було припрятана на завершення вкусняшок, але вони мабуть вирішили не добивать нас :)

Велика подяка за організацію всім причастним: Марині Ходиревій, Максу Романову, Дімону Старікову, Льохі Келіну...
Були звісно баги - але куди ж без них, організовувать таке важко. Робота була зроблена титанічна. Наступного року Ви ж поставите краще і "жоще". Правда ж? :).
Також велика подяка Суддям яких ми зустрічали, і яким також не сиділось в теплих будівлях :)

Наступного року хотілося б ще більш складного, більш ПСРного Київського листопада.
Також хотілося б більший кворум із сильними командами.

1 коментар:

  1. Hockey is a favorite at sportsbooks, with followers betting moneylines, puck strains and totals on individual video games. Futures bets are popular too, corresponding to on the Panthers to win the Atlantic Division, another Eastern Conference title or the Stanley Cup. When FL sportsbooks open, futures bets on the Bucs to win another title, the NFC or the NFC South will certainly be popular. So will bets on 배당 토토 common season video games properly as|in addition to} live betting, which is at all times popular phrases of|in relation to} the NFL. If would possibly be} left with any questions regarding cell sports betting apps or betting in the U.S. in general, we now have prepared this brief FAQ section below. [newline]Accessibility – that is by far one of many major advantages cell sportsbook apps have over desktop.

    ВідповістиВидалити